TWAROŻEK Z RZODKIEWKĄ I ŚMIETANĄ

4.5 (141 ocen)

CZĘSTO ROBIMY GO DO BUŁECZEK NA PORANNE WEEKENDOWE ŚNIADANIE

Składniki:

  • OPAKOWANIE TWAROGU W KOSTCE 250 G
    10 RZODKIEWEK
    1 ŚMIETANA 200 ML
    SÓL
Wystaw ocenę:

4.5 (141 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Twarożek z rzodkiewką i śmietaną - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1. TWAROŻEK WYCIĄGNĄĆ DO MISECZKI I PODUSIĆ WIDELCEM
    2.RZODKIEWKĘ ZETRZEĆ NA TARCE O DUŻYCH OCZKACH
    3.WSZYSTKO RAZEM DOKŁADNIE WYMIESZAĆ DOPRAWIAJĄC SOLĄ I ŚMIETANĄ
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować