twarożek cebulowo-czosnkowy

4.99 (172 ocen)

Pyszny i aromatyczny domowy twarożek z dodatkiem cebuli i czosnku. Po prostu pycha !!

Składniki:

  • 250 g Twarogu półtłustego klinek
    1 większa cebula
    2 małe obrane ząbki czosnku
    po szczypcie soli i pieprzu
    2 czubate łyżki śmietany 18%
Wystaw ocenę:

4.99 (172 ocen)

Twarożek cebulowo-czosnkowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Do miski włóż twaróg dodaj do niego przeciśnięty przez praskę czosnek.
  • 2. Cebulę obierz, I pokrój na bardzo drobną kosteczkę.
  • 3. Do twarogu z czosnkiem dodaj cebulę, śmietanę oraz przyprawy. Rozgnieć i wymieszaj widelcem
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować