Twaróg z rzodkiewką i szczypiorkiem na chleb

4.99 (181 ocen)

  • 15 min

Przepisów na twaróg jest dużo, oto mój :)

  • 15 min

Składniki:

  • - kostka twarogu 250 g
    - 3-4 łyżki gestej śmietany 18 %
    - 4 rzodkiewki
    - pół pęczka szczypiorku
    - sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.99 (181 ocen)

Zobacz również:

Pieczywo

Twaróg z rzodkiewką i szczypiorkiem na chleb - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Szczypiorek i rzodkiewkę umyć i pokroić w kostkę.
    Twaróg przełożyć do miseczki rozdrobnić widelcem, dodać śmietanę, sól, pieprz, rzodkiewkę, szczypiorek i wszystko wymieszać.
    Smarować chleb lub bułki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować