Tuńczyk na zielono

0 (0 ocen)

  • 30 min

Ta pyszna ryba z dodatkiem warzyw jest wspaniałym uzupełnieniem codziennego jadłospisu

  • 30 min

Składniki:

  • Składniki na 3 osoby:
    - Puszka tuńczyka w sosie własnym,
    - 5-6 ogórków kiszonych,
    - ½ puszki groszku konserwowego,
    - 3-4 łyżki majonezu,
    - 1 cebula, sól, pieprz,
    - Natka pietruszki

Tuńczyk na zielono - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Tuńczyk na zielono 1. Tuńczyka wyjmujemy z puszki i odsączamy. Ogórki oraz cebulę kroimy w kostkę. Odlewamy zalewę z groszku. Pietruszkę drobno siekamy. Przygotowane składniki mieszamy ze sobą, a następnie łączymy z majonezem i doprawiamy

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy