Tosty z fasolką w sosie pomidorowym

0 (0 ocen)

  • 5 min

Z angielskiej kuchni . Ku mojemu zdziwieniu smakuje ciekawie i jest smaczne . Zdecydowanie polecam jako smaczną, szybką przekąskę .

  • 5 min

Składniki:

  • 1 puszka fasolki w sosie pomidorowym ( małe ziarna )
    4 kromki chleba tostowego
    masło

Tosty z fasolką w sosie pomidorowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę podgrzewać w garnuszku przez 10 minut , tak by część sosu się odparowała . Zrobić tosty . Posmarować je masłem . Ułożyć na talerzach po dwa przekrojone na trójkąty tosty posmarowane masłem . Wyłożyć na nie fasolkę z sosem rozdzielając fasolkę równo .

Porady

Jeść na gorąco ( nożem i widelcem ).

Komentarze

Podobne przepisy