tortilla z tuńczykiem i pieczarkami

0 (0 ocen)

  • 15 min

szybko, pysznie i zdrowo;)

  • 15 min

Składniki:

  • 2 tortille
    5 małych pieczarek
    czerwona cebula
    puszka tuńczyka
    2 łyżki kukurydzy
    2 liście sałaty lodowej lub rzymskiej
    serek do smarowania u mnie PRESIDENT CREME DE CAMEMBERT
    vegeta
    pieprz kolorowy
    lubczyk
    masło

Tortilla z tuńczykiem i pieczarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pieczarki i cebulę kroimy w cienkie plasterki, podsmażamy na maśle. Smażymy do momentu, aż grzyby odparują. Doprawiamy solą, pieprzem i lubczykiem.
  • przygotowanie 2. Każdą tortillę smarujemy serkiem, kładziemy porwaną sałatę, pieczarki, kukurydzę i tuńczyka. Zwijamy w dowolny sposób. Podsmażamy na patelni ze wszystkich stron.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy