Tatar z łososia z czosnkiem niedźwiedzim

0 (0 ocen)

  • 10 min

Dla wielbicieli łososia . Dużo zdrowia , smaku do tego świeżutki aromatyczny czosnek niedźwiedzi . odrobina cytryny i jajko. Dużo dobrodziejstwa i smaku .

  • 10 min

Składniki:

  • 20 dag filet z łososia

    2 jajka

    czosnek niedźwiedzi świeży

    olej rzepakowy

    sól

    cytryna

Tatar z łososia z czosnkiem niedźwiedzim - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wybieramy kawałek świeżego łososia . Odcinamy skórę i drobno siekamy. Solimy do smaku. Jajko gotujemy na twardo,zimne obieramy i siekamy. Łączymy jajko z mięsem ryby.Czosnek niedźwiedzi siekamy dodajemy do składników. Wszystko dobrze mieszamy. Chłodzimy. Dekorujemy czosnkiem i kawałkiem cytryny. Polewamy olejem rzepakowym.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy