Tatar wołowy

0 (0 ocen)

Tylko dla smakoszy :)

Składniki:

  • 2 opakowania tatara generalskiego Krakowski Kredens 500 g
    1 średnia cebula
    2 ogórki marynowane
    2 żółtka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania mięsne Przystawki Tatar

Tatar wołowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulę drobno posiekać, ogórki pokroić w drobna kostkę, dodać do mięsa i dokładnie wymieszać. Jajka sparzyć, oddzielić białka od żółtek. Mięso podzielić na dwie porcje i do każdej dodać żółtko. Tatara podawać zaraz po przygotowaniu. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mięso Wołowina

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Sylwester Karnawał Impreza

Podobne przepisy

To może cię zainteresować