Tagliatelle z pieczarkami i cukinią z dodatkiem oliwy z białych trufli

0 (0 ocen)

  • 15 min

Najlepsze włoskie produkty w jednym daniu!!!

  • 15 min

Składniki:

  • 4 gniazdka makaronu tagliatelle (użyłam Barilla)
    1 mała cukinia
    150 g pieczarek
    1 cebula
    3 szczypty suszonego cząbru
    sól, pieprz do smaku
    5 łyżek oliwy z oliwek z białych trufli
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Tagliatelle

Tagliatelle z pieczarkami i cukinią z dodatkiem oliwy z białych trufli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Umyte pieczarki i cukinię kroimy w paski, cebulę w kostkę. Gotujemy makaron zgodnie z opisem na opakowaniu. Na oliwie z oliwek z białych trufli obsmażamy cebulę, dodajemy pieczarki z cukinia, całość na najmniejszym ogniu obsmażamy z dodatkiem suszonego cząbru, aż warzywa będą miękkie,do warzyw dodajemy odcedzony makaron, doprawiamy do smaku, mieszamy, po 3 minutach gasimy płomień.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cukinia Makaron Pieczarki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować