Szczypiorek mrożony

4.46 (192 ocen)

  • 20 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

praktycznie, bo zawsze mamy pod ręką gdy trzeba go dodać np. do jajecznicy. Idealnie się przechowuje bardzo długo

  • 20 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • torebki foliowe lub pojemniczki
    Posiekany szczypiorek
Wystaw ocenę:

4.46 (192 ocen)

Zobacz również:

Przetwory

Szczypiorek mrożony - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Świeżo zerwany szczypiorek umyć, osuszyć i drobno pokroić.
    Zapakować do torebek foliowych lub pojemniczków. Zamrozić. Idealnie się przechowuje i zawsze mamy pod ręką do potraw zwłaszcza do jajecznicy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mrożonki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Mrożenie Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować