Surówka z białej kapusty

4.99 (151 ocen)

  • 15 min

Pyszna surówka. Przepadam za nią.

  • 15 min

Składniki:

  • - mała główka kapusty
    - 3 ząbki czosnku
    - mały majonez
    - sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.99 (151 ocen)

Zobacz również:

Surówki Majonez

Surówka z białej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę poszatkować, przełożyć do miski i posypać solą żeby zmiękła. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Posypać pieprzem dodać majonez i wymieszać.

Porady

Surówkę można zrobić z kapusty pekińskiej, będzie delikatniejsza.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Czosnek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować