Surówka z selerem naciowym

4.49 (186 ocen)

Zarówno jako dodatek obiadowy, jak i samodzielne danie.

Składniki:

  • 2-3 łodygi selera naciowego
    jabłko
    2 ząbki czosnku
    jogurt naturalny
    majonez
    sól
    pieprz
    natka pietruszki
Wystaw ocenę:

4.49 (186 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z selerem naciowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Selera kroimy w pólplasterki, obrane jabłko w małą kostkę. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, doprawiamy i mieszamy z jogurtem i majonezem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować