Surówka z selera naciowego

4.5 (190 ocen)

  • 40 min

...

  • 40 min

Składniki:


  • 1/2 selera naciowego
    1 pomarańcza
    1 łyżka soku z cytryny
    1/2 łyżeczki miodu
    2 łyżki oleju z orzechów włoskich
Wystaw ocenę:

4.5 (190 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z selera naciowego - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pomarańcze obrać i wyfiletować ,by cząstki miąższu pozbawić błonek. Wyciekający sok zebrać i wymieszać z sokiem z cytryny ,miodem i olejem. Seler pokroić w ukośne paski ,wymieszać z pomarańczą. Polać sosem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować