Surówka z młodej kapusty i rzodkiewek

4.5 (142 ocen)

Zdrowy i pyszny dodatek do obiadu i mięsa z grilla.

Składniki:

  • 1/2 główki młodej kapusty
    pęczek rzodkiewek
    1/2 pęczka cybuszek (dymki)
    sól, pieprz
    1 łyżka majonezu
    1 łyżka jogurtu naturalnego
Wystaw ocenę:

4.5 (142 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z młodej kapusty i rzodkiewek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę zeszatkować. Rzodkiewki i cybuszki drobno pokroić. Warzywa przełożyć do miski, doprawić do smaku i wymieszać z jogurtem i majonezem. Odstawić na pół godziny w chłodne miejsce.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Dymka Młoda kapusta Rzodkiewka Szczypiorek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować