Surówka z kiszonej kapusty z warzywami

4.5 (166 ocen)

  • 20 min

Wyborna surówka z kiszonej kapusty.

  • 20 min

Składniki:

  • 30 dag kapusty kiszonej
    1 marchewka
    2 ogórki kiszone
    1 jabłko
    1 cebula
    2 łyżki oleju słonecznikowego
    sól
    pieprz
    odrobina cukru
Wystaw ocenę:

4.5 (166 ocen)

Zobacz również:

Surówki Kapusta kiszona

Surówka z kiszonej kapusty z warzywami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Marchewkę, jabłko i ogórki ścieramy na tarce. Cebulę kroimy na drobne kawałki. Kapustę pokroić. Mieszamy warzywa z kapustą, doprawiamy do smaku, dodajemy olej i ponownie mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta Kapusta kiszona

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować