Surówka z kapusty pekińskiej z marchwią i cebulą

4.5 (194 ocen)

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Bardzo smaczna surówka, z dużą ilością witamin, idealna jako dodatek do dań rybnych.

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • mała kapusta pekińska
    1 marchew
    połowa średniej cebuli
    1 płaska łyżka majonezu
    1 łyżka oleju rzepakowego, bazylia - czosnek
    sól, pieprz ziołowy do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (194 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kapusty pekińskiej z marchwią i cebulą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę pekińską kroimy w drobne paski, marchew trzemy na wiórki, cebulę kroimy w kostkę. Do pokrojonej kapusty dodajemy wszystkie pokrojone składniki, majonez, olej, sól i pieprz do smaku. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy.
    Smacznego!!!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula Kapusta pekińska Marchewka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować