Surówka z kapusty pekińskiej

5 (151 ocen)

  • 20 min

Bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu surówka idealna do obiadu

  • 20 min

Składniki:

  • 1 kapusta pekińska
    1 marchewka
    1 cebula
    1 puszka kukurydzy
    1 jabłko
    sól, pieprz, majonez, śmietana
Wystaw ocenę:

5 (151 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kapusty pekińskiej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę pokroić, cebulę pokroić w drobną kostkę, marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać kukurydzę. Wszystko wymieszać i przyprawić. Odstawić na 10 minut. Dodać majonez i śmietanę.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować