Surówka z czerwonej kapusty

5 (197 ocen)

  • 15 min

Polecam pyszną surówkę z czerwonej kapusty.

  • 15 min

Składniki:

  • - 1/4 główki czerwonej kapusty
    - 1 słodkie jabłko
    - 1-2 łyżki majonezu
    - sól, pieprz
Wystaw ocenę:

5 (197 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z czerwonej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę poszatkować i przełożyć do miski. Jabłko umyć, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Przełożyć do kapusty, dodać majonez, posypać solą, pieprzem i wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Czerwona kapusta Jabłka

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować