Surówka z czerwonej kapusty

5 (159 ocen)

Uwielbiam surówki z kapusty.

Składniki:

  • ćwiartka kapusty czerwonej
    1 marchewka
    1 łyżeczka oleju
    2 łyżeczki sosu sałatkowego w proszku
    1 łyżeczka soku z cytryny
    odrobina cukru

Wystaw ocenę:

5 (159 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z czerwonej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę poszatkować drobno.
    Marchew obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
    Kapustę z marchewką wymieszać dłonią lekko ugniatając.
    Dodać sos,olej,sok z cytryny i odrobinę cukru. Wymieszać łyżką. Gotowe.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować