Surówka z czerwonej kapusty

5 (198 ocen)

Prosta, szybka, pyszna surówka z czerwonej kapusty :)

Składniki:

  • pół małej główki kapusty czerwonej
    5-6 łyżek majonezu
    szczypta soli
    kilka kropli soku z cytryny
Wystaw ocenę:

5 (198 ocen)

Zobacz również:

Surówki Majonez

Surówka z czerwonej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę ścieramy na tarce jarzynowej lub drobno siekamy.
  • 2. Do surówki z czerwonej kapusty dodajemy majonez, ewentualnie sól i sok z cytryny. Mieszamy. Gotowe!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Kapusta

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować