Surówka z czarnej rzepy

4.5 (160 ocen)

  • 40 min

Kiedy zrobiłam tą surówkę po raz pierwszy nie sądziłam,że tak wszystkim zasmakuje. Nadaje się do wszystkich rodzajów mięs.Rzepa nadaje specyficzny smak.

  • 40 min

Składniki:

  • -główka kapusty pekińskiej
    -4 małe czarne rzepy
    -marchew
    -natka pietruszki
    -biała część pora
    -majonez
    -sól,pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (160 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z czarnej rzepy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Do miski wrzucamy poszatkowaną kapustę pekińską,startą na tartce o grubych oczkach marchew i rzepę,poszatkowaną natkę pietruszki i pokrojonego drobno pora. Całość mieszamy z majonezem i doprawiamy solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Rzepa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować