Surówka z białej rzepy z kiełkami i orzechami

4.5 (169 ocen)

  • 5 min

Bardzo zdrowa i ciekawa w smaku surówka mojego autorstwa. Jeśli ktoś lubi rzodkiewkę, będzie zachwycony. Smak lekki, z orzechową nutą.

  • 5 min

Składniki:

  • 1 duża rzepa
    1 opakowanie kiełków rzodkiewki
    kilka orzechów włoskich (posiekać)
    sól
    pieprz
    majonez
Wystaw ocenę:

4.5 (169 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z białej rzepy z kiełkami i orzechami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Zetrzeć rzepę na tarce (na dużych oczkach), dodać kiełki. Posiekać kilka orzechów włoskich i dodać do sałatki. Przyprawić. Wymieszać z niewielką ilością majonezu. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Rzepa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować