Surówka z białej kapusty z majonezem

5 (179 ocen)

  • 15 min

Idealna do obiadu jak i na przekąskę.

  • 15 min

Składniki:

  • - 400 g białej kapusty
    - 1 duża marchewka
    - 2 łyżki majonezu
    - sól, pieprz
Wystaw ocenę:

5 (179 ocen)

Zobacz również:

Surówki Majonez

Surówka z białej kapusty z majonezem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę drobno poszatkować, posolić aby zmiękła. Marchew obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Składniki przełożyć do miski, dodać przyprawy, majonez i wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Kapusta Marchewka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować