Surówka z białej kapusty.

4.5 (176 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 20 min

Surówka z białej kapusty najlepiej smakuje z pieczonym mięsem.

  • 20 min

Składniki:

  • 1/2 główki kapusty białej
    1 marchew
    mała puszka kukurydzy
    nać pietruszki
    biała część pora
    majonez
    sok z cytryny
    sól
    pieprz
    cukier
Wystaw ocenę:

4.5 (176 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z białej kapusty. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Marchewkę obieramy. Kapustę białą, marchewkę trzemy. Nać pietruszki siekamy, por kroimy w drobną kostkę. Kukurydzę odsączamy. Wszystkie składniki mieszamy. Dodajemy odrobinę soku z cytryny i majonez. Przyprawiamy do smaku solą, pieprzem, szczyptą cukru i jeszcze raz dokładnie mieszamy. Smacznego
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_04-2015

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować