press ENTER to search
4.5 (180 ocen)
Przepyszny wołowy stek dla każdego, kto ceni sobie smak mięsa...
Porady Nie solimy mięsa przed smażeniem, gdyż będzie twarde. Można posolić po wysmażeniu.
Nie solimy mięsa przed smażeniem, gdyż będzie twarde. Można posolić po wysmażeniu.
lub
Wczytywanie...
Możesz przeciągać obrazy, aby zmienić ich kolejność. Pierwszy zostanie użyty jako obraz główny.
Redakcja poleca
Melitta
Odbierz Filtry GRATIS!
MPM
Duży Wybór Czajników Elektrycznych!
Born2be
Wygodne Trapery na Każdą Pogodę
Renee
Wygodne Komplety Dresowe!
0 (0 ocen)
4.48 (205 ocen)
4.49 (150 ocen)
4.5 (146 ocen)
4.49 (187 ocen)
4.42 (175 ocen)
4.49 (169 ocen)
Dodane przez: agus11013
3.5 (4 ocen)
Inspiracje, porady i sezonowe przepisy wybrane przez redakcję Przyślij Przepis.
Komentarze