Sos chrzanowo-żurawinowy

5 (199 ocen)

  • 2 min

Świetny dodatek do mięs, pasztetów, wędlin i oczywiście jajek :)

  • 2 min

Składniki:

  • 2 łyżki chrzanu ze słoiczka
    1 łyżka majonezu
    1 łyżka żurawiny ze słoiczka
Wystaw ocenę:

5 (199 ocen)

Zobacz również:

Sosy

Sos chrzanowo-żurawinowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki mieszamy i gotowe.

Porady

Podana ilość składników określa proporcje, w jakich należy ich użyć. Można je dowolnie zwiększyć.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Chrzan Żurawina

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Sylwester Wielkanoc Wielkanoc

Podobne przepisy

To może cię zainteresować