Śniadaniowa pasta jajeczno - krabowa

4.51 (184 ocen)

  • 8 min

Bardzo smaczna i szybka w zrobieniu pasta kanapkowa. Nadaje się na każde pieczywo a nawet do faszerowania warzyw , jajek czy kruchych wytrawnych babeczek .

  • 8 min

Składniki:

  • 5 jajek

    1 opakowanie paluszków krabowych Surimi

    1 łyżka majonezu

    2 łyżki serka śniadaniowego

    sól
Wystaw ocenę:

4.51 (184 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Śniadaniowa pasta jajeczno - krabowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Zimne obieramy. Paluszki krabowe obieramy z osłonek - foli. Do miski blendera wkładamy paluszki i chwile miksujemy. Następnie dodajemy jajka i jeszcze chwilę miksujemy - rozdrabniając składniki.
  • 2. Przekładamy masę do miski dodajemy łyżkę majonezu i 2 łyżki serka kanapkowego śniadaniowego. doprawiamy solą do smaku i dobrze mieszamy. Chłodzimy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować