Smażona martadela- oszukane schabowe

5 (195 ocen)

  • 20 min

Szybki obiadek

  • 20 min

Składniki:

  • 50dag martadeli
    2 jajka
    bułka tarta
    sól,pieprz
    margaryna do smazenia
Wystaw ocenę:

5 (195 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Smażona martadela- oszukane schabowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Martadelę pokroić w plastry 1 cm,
    Jajka rozkłoć na talerzu, dodpawic troszkę do smaku na drugi wsypać bułkę tartą, Panierować martadelę i smażyć na rozgrzanym tluszczu z obu stron na zloty kolor.
    Podawać z ziemniaki i buraczkami
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować