Smarowidło z boczku i kiełbasy

4.47 (167 ocen)

  • 15 min

Aromatyczne, smaczne smarowidło do chleba

  • 15 min

Składniki:

  • 30 dag boczku wędzonego parzonego, 20 dag dobrej jakości kiełbasy, mała cebula, mały ząbek mały czosnku, szczypta majeranku, szczypta chili, pieprz
Wystaw ocenę:

4.47 (167 ocen)

Zobacz również:

Przetwory

Smarowidło z boczku i kiełbasy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pokrojoną cebulę zeszkliłam na niewielkiej ilości oleju. Cebulę boczek, kiełbasę zmieliłam w maszynce do mięsa. Dodałam przeciśnięty przez praskę czosnek i przyprawy - wymieszałam. Schowałam do lodówki na kilka godzin by się smaki przegryzły
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować