Smalec z pieczarkami i cebulą

4.96 (201 ocen)

  • 2 godz.
  • Dla 1 osoby

:-) Gorąco polecam (-:

  • 2 godz.
  • Dla 1 osoby

Składniki:

  • 1/2 kg słoniny
    20 dag pieczarek
    1 cebula
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.96 (201 ocen)

Zobacz również:

Przetwory Pasty

Smalec z pieczarkami i cebulą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Słoninę posiekać w drobną kostkę lub przepuścić przez maszynkę do mięsa, stopić w rondelku na średnim ogniu na rumiano, dodać posiekaną cebulę i posiekane pieczarki,doprawić pieprzem i solą chwile poddusić.Przelać do słoików.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pieczarki Smalec

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować