Ślimaczki

4.5 (174 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Izabela i Tomasz Nebelscy z Augustowa z córkami zaprosili nas na oglądanie meczu.

Składniki:

  • ● 1 op. ciasta francuskiego
    ● 2 łyżki startego parmezanu
    ● 8-10 plastrów szynki szwarcwaldzkiej
Wystaw ocenę:

4.5 (174 ocen)

Zobacz również:

Ciasta Przystawki Szynki

Ślimaczki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ciasto rozwijamy na papierze do pieczenia. Układamy szynkę i posypujemy
    parmezanem.
  • 2. Zwijamy strudel, kroimy w 2-3-cm plastry i układamy na blasze. Pieczemy ok. 15 minut w temp. 200-220 °C.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ciasto francuskie Parmezan Szynka

Notka redakcyjna

PP_07-2012

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować