ŚLEDZIE Z DUSZONĄ CEBULĄ

4.45 (186 ocen)

Śledź z duszona cebulką

Składniki:

  • Śledzie Matias lekko solone w oleju
    2 duże cebule
    2 łyżki oleju
    6 małych ogórków korniszonów
    pieprz
    sok z cytryny
Wystaw ocenę:

4.45 (186 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Śledzie z duszoną cebulą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebule kroimy w piórka i dusimy na oleju. Odstawiamy do wystygnięcia.
    śledzie kroimy na mniejsze kawałki, ogórki w krążki wszystko dokładnie mieszamy z cebulą i posypujemy sporą ilością pieprzu, na końcu delikatnie zakwaszamy do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować