• 15 min

Wspaniała przekąska na zimno. Można robić ją z dodając różne warzywa.

  • 15 min

Składniki:

  • Składniki :
    2 opakowania filetów śledziowych w oleju
    3 cebule
    4 ogórki kiszone
Wystaw ocenę:

4.5 (195 ocen)

Śledzie w oleju - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebule kroimy w piórka, ogórki w kostkę, a filety śledziowe kroimy w średnie plastry. Wszystko wrzucamy do miski, przyprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula Śledzie Warzywa

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować