Schabowy z pieczarkami i serem

4.5 (174 ocen)

Zwykły schabowy w bardziej sytej wersji

Składniki:

  • 2 plastry schabu
    jajko
    bułka tarta
    5 dkg sera żółtego
    10 dkg pieczarek
    sól, pieprz
    słodka papryka
Wystaw ocenę:

4.5 (174 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Kotlety Schabowy

Schabowy z pieczarkami i serem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Schab rozbić i opanierować w rozmąconym jajku i bułce tartej. Pieczarki pokroić i podsmażyć. Schabowego usmażyć z jednej strony, odwrócić, nałożyć pieczarki, starty ser, posypać papryką i smażyć pod przykryciem aż ser się rozpuści, a schab usmaży. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Schab

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować