Schab w porach.

4.49 (154 ocen)

Tak przyrządzony schab jest małokaloryczny, zdrowy i smaczny.

Składniki:

  • 1-2 plastry schabu
    1 duży por
    sól
    pieprz
    majeranek
    olej
    woda
Wystaw ocenę:

4.49 (154 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Schab w porach. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Por pokroić w talarki i podsmażyć na odrobinie oleju. Przyprawić solą i pieprzem. Schab rozbić i przyprawić. Por podlać wodą i przykryć go schabem. Dusić do miękkości pod przykryciem.Smacznego:)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować