Salceson warzywny

4.5 (167 ocen)

  • 30 min

:))

  • 30 min

Składniki:

  • 400 g sera twarogowego
    1 papryka czerwona
    3 ogórki korniszony
    mała cebula
    3 łyżeczki żelatyny
    sol, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (167 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Salceson warzywny - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Twaróg rozgnieść widelcem, warzywa pokroić w drobną kostkę ,żelatynę rozpuścić w kilku łyżkach gorącej wody. Wszystkie składniki połączyć ze sobą.Wyłożyć na folię aluminiową uformować w kształt walca. Schłodzić przez kilka godzin w lodówce.

Porady

Do masy serowej można dodać różne warzywa np. marynowane pieczarki lub świeży ogórek.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować