SAŁATKA ŻYDOWSKA

4.5 (155 ocen)

  • 30 min

Prosta, smaczna, szybko można ją przyrządzić.

  • 30 min

Składniki:

  • 4 jajka
    5 - 6 ziemniaków średniej wielkości
    2- 3 cebule średniej wielkości
    majonez
    natka pietruszki
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (155 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka żydowska - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Umyte ziemniaki ugotować w mundurkach. Jajka ugotować na twardo. Ostudzone i obrane ziemniaki pokroić w kosteczkę, jajka i cebulę tak samo. Składniki połączyć, dodać posiekaną natkę, majonez, sól i pieprz. Wymieszać i podawać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować