Sałatka z tuńczyka.

0 (0 ocen)

  • 15 min

Świetny pomysł na szybką kolację lub śniadanie.

  • 15 min

Składniki:

  • puszka tuńczyka w sosie własnym
    puszka kukurydzy
    2 ogórki konserwowe
    1 cebula
    3 jajka
    łyżka majonezu
    sól
    pieprz

Sałatka z tuńczyka. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo.
  • 2. Ogórki, jajka i cebulę pokroić w kostkę. Cebulę sparzyć na sitku.
  • 3. Do misy wsypać tuńczyka, kukurydzę, cebulę, ogórki, jajka. Dodać majonez, doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.
    Podawać z pieczywem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy