Sałatka z fasolki szparagowej

4.5 (197 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Jestem pielęgniarką, a w wolnych chwilach ciągle coś pitraszę. Sąsiadka się śmieje, że na okrągło piekę i gotuję. A ja to lubię!

Składniki:

  • ● 1/2 kg fasolki szparagowej
    ● 4 jajka
    ● 3 łyżki majonezu
    ● dużo szczypiorku
    ● sól
    ● pieprz
    ● słoik pieczarek marynowanych
Wystaw ocenę:

4.5 (197 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka z fasolki szparagowej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Sałatka z fasolki szparagowej 1. Fasolkę kroimy na kawałki
    3-4 cm, gotujemy na półtwardo,
    odcedzamy i studzimy. Dodajemy
    ugotowane na twardo
    i pokrojone w kostkę jajka.
  • 2. Dodajemy drobniutko pokrojony
    szczypiorek, osączone
    z zalewy pieczarki i majonez.
    Doprawiamy i mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasolka szparagowa

Notka redakcyjna

PP_07-2008

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować