Sałatka z czerwonej fasoli

4.95 (168 ocen)

  • 15 min

Bardzo szybka sałatka

  • 15 min

Składniki:


  • 1 puszka czerwonej fasola
    1 puszka kukurydzy
    1 mały słoik selera marynowanego
    1 mały słoik pieczarek marynowanych
    5 jajek gotowanych na twardo
    4 łyżki majonezu
    pieprz i sól do smaku
Wystaw ocenę:

4.95 (168 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Pieczarki marynowane

Sałatka z czerwonej fasoli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i ścieramy na tarce o grubych oczkach.
  • 2. Pieczarki drobno kroimy. Seler, kukurydzę i czerwoną fasolę odcedzamy.
  • 3. Łączymy wszystkie składniki, dodajemy majonez, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować