Sałatka selerowo – pieczarkowa

4.5 (165 ocen)

  • Łatwy

Sałatka selerowo – pieczarkowa Szybka i smaczna

  • Łatwy

Składniki:

  • - majonezu: 3 łyżki
    - selera konserwowanego (w słoiku): 1 sztuka
    - pieczarek konserwowych (słoik (mały )): 1 sztuka
    - puszka zielonego groszku: 1 sztuka
    - obrana i ugotowana marchewka: 1 sztuka
    - żółtego sera: 100 gramów
    - posiekanego szczypiorku: 2 łyżki
    - posiekanego koperku: 1 łyżka
Wystaw ocenę:

4.5 (165 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka selerowo – pieczarkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Seler, pieczarki i groszek odsączyć z zalewy. Pieczarki pokroić w plasterki, marchewkę w średnie kawałki.Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki sałatki połączyć z majonezem. Podawać do mięs pieczonych i wędlin.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pieczarki Sałata

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Wielkanoc Wielkanoc

Podobne przepisy

To może cię zainteresować