Sałatka

4.5 (200 ocen)

  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Pyszna,niekłopotliwa,szybka sałatka do mięs,wędlin

  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - kapusta pekińska: 1 sztuka
    - zielone oliwki (bez pestek słoiczek): 1 sztuka
    - groszek konserwowy (puszka): 1 sztuka
    - ser żółty: 250 gramów
    - sól,pieprz (do smaku): 1 łyżeczka
    - majonez: 3 łyżki
    - papryka czerwona (świeża): 1 sztuka
    - fasola czerwona (puszki): 1 sztuka
Wystaw ocenę:

4.5 (200 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę pekińską drobno pokroić. Fasolę odcedzić na sicie. Dodać do kapusty pekińskiej, oliwki, oraz pokrojoną w kostkę paprykę czerwoną ,ser. Przyprawić solą i pieprzem.Wymieszać z majonezem.Majonez można zastąpić jogurtem naturalnym
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sałata

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Piknik

Podobne przepisy

To może cię zainteresować