Rzepa w śmietanie

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Rzepa, popularne w innych krajach warzywo, w pełni zasługuje na to, by znaleźć sięrównież na polskich stołach.

Składniki:

  • ● rzepa
    ● 1 małe op. śmietany
    ● sól
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Rzepa w śmietanie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rzepę obieramy, myjemy i kroimy w kostkę. Dusimy do miękkości w małej ilości wody.
  • 2. Doprawiamy solą, wlewamy śmietanę, mieszamy, chwilę gotujemy. Rzepę
    po dajemy na ciepło.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Rzepa

Notka redakcyjna

PP_11-2009

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować