Roladki z indyka faszerowane fetą i szpinakiem

4.5 (141 ocen)

  • 50 min

Przepyszne roladki z indyka w środku z słoną fetą i szpinakiem ,wybierając fetę nie żałujcie pieniędzy

  • 50 min

Składniki:

  • filet z indyka pól kg.

    feta 100 gram

    szpinak liście 1 opakowanie

    sól do smaki

    pieprz świeżo zmielony

    masło
Wystaw ocenę:

4.5 (141 ocen)

Zobacz również:

Rolada Dania główne Roladki

Roladki z indyka faszerowane fetą i szpinakiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1.

    filet myjemy i osuszamy, kroimy na plastry, lekko ubijamy, posypujemy pieprzem i delikatnie solą, szpinak podsmażamy na maśle
    fetę kroimy w długie paski, na mięso układamy porcje szpinaku i po jednym pasku fety, zawijamy ścisło, podsmażamy na maśle, podajemy na ciepło.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Feta Pierś z indyka Szpinak

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować