Roladki z farszem chrzanowym

4.5 (142 ocen)

Przystawka na karnawałowe przyjęcie

Składniki:

  • 1/2 kg szynki pokrojonej w cienkie plasterki
    5 jajek
    1 opakowanie serka kanapkowego śmietankowego
    1/2 papryki
    2 łyżki chrzanu
    sól
Wystaw ocenę:

4.5 (142 ocen)

Zobacz również:

Rolada Roladki Przystawki

Roladki z farszem chrzanowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce, paprykę pokroić drobno. Jajka i paprykę wymieszać z serkiem i chrzanem i dosolić do smaku. 1-2 łyżki farszu nakładać na plasterki szynki i zwijać w rulonik. Podawać schłodzone. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Karnawał Impreza

Podobne przepisy

To może cię zainteresować