ROLADKA NADZIEWANA.

0 (0 ocen)

  • 30 min

ŚWIETNIE SMAKUJE NA CIEPŁO JAK RÓWNIEŻ NA ZIMNO DO SAŁATKI WYŚMIENITA.

  • 30 min

Składniki:

  • 2 FILETY DROBIOWE
    20 DAG MIESA MIELONEGO
    WEGETA,PIEPSZ
    1 JAJKO
    1 ŁYŻKA KASZY MANNY
    1 ŁYŻECZKA KOPERKU
    1 ŁYŻECZKA NATKI PIETRUSZKI
    1 SZKL BUŁKI TARTEJ
    OLEJ

Roladka nadziewana. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • ROLADKA NADZIEWANA 1. FILETA DZIELIMY I ROZBIJAMY NA CIENKI PŁAT,DOPRAWIAMY.MIESO MIELONE MIESZAMY Z KOPERKIEM PIETRUSZKĄ,JAJKIEM I KASZĄ.GOTOWĄ MASĘ KŁADZIEMY NA FILETA I POWOLI DOKŁADNIE ZWIJAMY.PANIERUJEMY W BUŁCE TARTEJ I SMAŻYMY ZE WSZYSTKICH STRON.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy