Quesadilla z fasolką

0 (0 ocen)

  • 20 min

Szybka i smaczna przekąska np. na drugie śniadanie lub lunch do pracy.

  • 20 min

Składniki:


  • 2 pszenne lub pełnoziarniste tortille
    1 puszka gotowej fasolki w sosie pomidorowym (ok.350g)
    2 łyżki pikantnego ketchupu
    50 g żółtego sera
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Quesadilla

Quesadilla z fasolką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę należy lekko odcedzić z sosu.
    Jedną tortillę wyłożyć na spód blachy do pieczenia (np. tortownicy). Na tortillę wyłożyć fasolkę, polać ją ketchupem i posypać startym na tarce serem. Przykryć drugą tortillą. Wstawić do nagrzanego piekarnika. Zapiekać ok. 10 minut w 180 stopniach.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Meksykańska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować