Przerobiona Panna-Cotta

0 (0 ocen)

  • Łatwy

Włoski deser w Polskiej wersji .

  • Łatwy

Składniki:

  • - deser panna-cotta (gotowy w pudełku): 1 sztuka
    - okrągłe biszkopty: 20 dekagramów
    - truskawki: 0.5 kilograma
    - galaretka truskawkowa: 2 sztuki

Przerobiona panna-cotta - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mus truskawkowy i białą masę, przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Biszkopty ułożyć na dnie tortownicy, polać musem truskawkowym i wyłożyć gęstniejącą białą masę, schłodzić. Truskawki poukładać na zastygniętym deserze, polać gęstniejąca galaretką, zostawić do zastygnięcia.
  • 2. Najlepsze na drugi dzień.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy