press ENTER to search
4.5 (151 ocen)
ten biszkopt sprawdza się idealnie jako baza do tortów a także innych ciast
Porady po upieczeniu, gdy biszkopt jest jeszcze gorący, uderzam blachą o podłogę. (Z małej wysokości), W ten sposób biszkopt nie oklapnie.
po upieczeniu, gdy biszkopt jest jeszcze gorący, uderzam blachą o podłogę. (Z małej wysokości), W ten sposób biszkopt nie oklapnie.
lub
Wczytywanie...
Możesz przeciągać obrazy, aby zmienić ich kolejność. Pierwszy zostanie użyty jako obraz główny.
3 (3 ocen)
4.45 (146 ocen)
0 (0 ocen)
4.42 (159 ocen)
3.95 (847 ocen)
3.67 (3422 ocen)
3.62 (1669 ocen)
Dodane przez: agus11013
5 (1 ocen)
Inspiracje, porady i sezonowe przepisy wybrane przez redakcję Przyślij Przepis.
Komentarze