PRZEKĄSKA Z SALAMI, POMIDORÓW I FETY

4.5 (166 ocen)

  • 20 min

Polecam każdemu, kto nie jadł. :)

  • 20 min

Składniki:

  • 4 małe pomidory,
    około 220 g fety,
    około 350 g salami w kawałku,
    2 ząbki czosnku,
    4 łyżki oliwy,
    2 płaskie łyżeczki oregano.
Wystaw ocenę:

4.5 (166 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Przekąski

Przekąska z salami, pomidorów i fety - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Salami, pomidora i fetę kroję w grubsze plastry.
    Oliwę mieszam z posiekanym czosnkiem i oregano.
    Składniki układam w następującej kolejności: salami, pomidor i feta, polewam smakową oliwą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować